#xheneti

Photos + Videos + Location + Profile + Media

#Xheneti është mëshira e Allahut me të cilën Ai mëshiron kë dëshiron nga robërit e Tij. #Xheneti është vendbanim i paqes dhe shtëpia e atyre të cilët Allahu u dhuroi begati si profetët dëshmorët të sinqertit dhe të devotshmit. Në Xhenet burojnë dhe rrjedhin lumenj kështjellat e tij janë të ndërtuara me tulla njëra prej floriri dhe tjetra prej argjendi ndërsa llaçi është i përbërë nga misku aromatik. Guralecët e tij janë perla dhe margaritarë toka është safran dhe në të ka perla në formën e çadrave të mëdha. Xheneti është dritë që vezullon aromë që përhapet kudo lum i rrjedhshëm frut i pjekur hyrije të bukura pemë të mrekullueshme pa gjemba dhe me hije të gjera banane të mbushura me fruta pranë ujit rrjedhës. Banorët e Xhenetit ushqehen me to dhe gjithçka tjetër të dëshirojnë duke ndjerë gjithmonë kënaqësi. Ata nuk kanë jashtëqitje dhe as sekrecione hundësh por trupat e tyre çlirohen me anë të djersës së lehtë me aromë të mirë misku. Ata do të jetojnë në të përgjithmonë dhe kurrë nuk do të vdesin do të jenë të rinj përgjithmonë dhe kurrë nuk do të plaken. Fytyrat e tyre shumë të bukura shndrisin nga gëzimi dhe lumturia. Atje ata kanë bashkëshorte të bardha me sy të mëdhenj me retinë me ngjyrë të bardhë të theksuar dhe bebe me ngjyrë të zezë të theksuar. E tërë begatia e Xhenetit është e përhershme. Perdja do të ngrihet dhe banorët e Xhenetit do të shohin Fytyrën e të Plotfuqishmit Dhuruesit të madh. #Sado që të përpiqen njerëzit të përshkruajnë Xhenetin dhe bukuritë e tij asnjëherë sdo të arrijnë ta përshkruajnë atë në mënyrën e tij reale sepse ai është përtej çdo përfytyrimi dhe imagjinate njerëzore. Profeti alejhi selam tregon se Zoti i Madhëruar ka thënë “ Kam përgatitur për robërit e Mi të devotshëm shpërblime çfarë syri nuk e ka parë ndonjëherë veshi ska dëgjuar për të ndonjëherë dhe as njeriu se ka imagjinuar atë ndonjëherë. E nëse doni atëherë lexoni ‘Askush nuk di se çfarë gëzimesh janë fshehur për ata në jetën tjetër si shpërblim për punët e mira që kanë bërë.” Es-Sexhde 17. Buhariu dhe Muslimi. #sado #banorët #zoti #begatia #xheneti
👉Na ndiqni @umeti_islam Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #albania # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #albania #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Na ndiqni @umeti_islam Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Na ndiqni @umeti_islam Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Na ndiqni @umeti_islam Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Na ndiqni @umeti_islam Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
@udhaislame për më shumë 🕌🕋 #fejaislame #profetimuhamed #kurani #sunneti #islam #xhamia #elvisnaci #ahmedkalaja #shefqetkrasniqi #irfansalihu #mullajakupi #halilkastrati #xheneti #shqip #shqiperia #kosovar #maqedonia #maliizi #tirana #prishtina #shkupi #ademramadani #albania #kosovo #macedonia #udhaislame #ademramadani #prishtina #elvisnaci #shqip #maqedonia #ahmedkalaja #shkupi #profetimuhamed #shqiperia #kurani #shefqetkrasniqi #udhaislame #albania #fejaislame #xheneti #irfansalihu #xhamia #halilkastrati #maliizi #kosovo #macedonia #islam #sunneti #kosovar #mullajakupi #tirana
I bekuar është ai njeri që është i zënë me mëkatet e tij për ti përmirësuar ato sesa ai që harxhon kohën duke hulumtuar mëkatet e njerëzve të tjerë. @udhaislame për më shumë 🕌🕋 #fejaislame #profetimuhamed #kurani #sunneti #islam #xhamia #elvisnaci #ahmedkalaja #shefqetkrasniqi #irfansalihu #mullajakupi #halilkastrati #xheneti #shqip #shqiperia #kosovar #maqedonia #maliizi #tirana #prishtina #shkupi #ademramadani #albania #kosovo #macedonia #udhaislame #ademramadani #prishtina #elvisnaci #shqip #maqedonia #ahmedkalaja #shkupi #profetimuhamed #shqiperia #kurani #shefqetkrasniqi #udhaislame #albania #fejaislame #xheneti #irfansalihu #xhamia #halilkastrati #maliizi #kosovo #macedonia #islam #sunneti #kosovar #mullajakupi #tirana
@udhaislame për më shumë 🕌🕋 #fejaislame #profetimuhamed #kurani #sunneti #islam #xhamia #elvisnaci #ahmedkalaja #shefqetkrasniqi #irfansalihu #mullajakupi #halilkastrati #xheneti #shqip #shqiperia #kosovar #maqedonia #maliizi #tirana #prishtina #shkupi #ademramadani #albania #kosovo #macedonia #udhaislame #ademramadani #prishtina #elvisnaci #shqip #maqedonia #ahmedkalaja #shkupi #profetimuhamed #shqiperia #kurani #shefqetkrasniqi #udhaislame #albania #fejaislame #xheneti #irfansalihu #xhamia #halilkastrati #maliizi #kosovo #macedonia #islam #sunneti #kosovar #mullajakupi #tirana
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam
👉Ju ftojme të na ndiqni @umeti_islam Allahu ju begatofte dhe nderofte gjithmonë! Tag shokët shoqet familjen dhe çdokënd gjë mendon se mund të përfitojë. Profeti Muhamed paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi të thote " Kushdo që udhëzon dikë drejt diçkaje të mirë ka një shpërblim të ngjashëm me atë që është duke e bere atë. " Muslimi #islam #musliman #shqiptar # elhamdülillah #kurani #allahu #feja #fejaislame #imani #bismilah #xhamia #umeti_islam # Tirana #besimi #allahuekber #profetimuhamed #besimtari #muslimani #muslimane #tregime #mesime #xheneti #islamicquotes #shqiperia #ramazan #paqe #dua #umeti_islam #paqe #allahuekber #bismilah #muslimani #allahu #profetimuhamed #shqiperia #kurani #muslimane #islamicquotes #mesime #fejaislame #imani #besimi #xheneti #besimtari #musliman #ramazan #tregime #xhamia #shqiptar #dua #feja #islam

social media share