#plum

Photos + Videos + Location + Profile + Media

梅の実たち ・ 年に数日の美しい花 ・ 虫たちが受粉 ・ 実がついて ・ 私たちもお裾分けをいただきましょう✨ ・ 6月20日〜23日通常営業です✨ ・ 皆様のお越しをお待ちしていまーす✨ ・ #梅 #plum #梅シロップ #旬 #seasons #野菜の焼き菓子 #黒猫とほうき #黒猫とほうきtanecafe #黒猫とほうきタネカフェ #瀬戸市カフェ #瀬戸市ランチ #瀬戸市焼き菓子 #野菜ソムリエ #西牟田早苗 #ベジカフェ #黒猫とほうき #seasons #瀬戸市焼き菓子 #瀬戸市カフェ #梅 #黒猫とほうきタネカフェ #野菜ソムリエ #梅シロップ #黒猫とほうきtanecafe #旬 #瀬戸市ランチ #plum #ベジカフェ #野菜の焼き菓子 #西牟田早苗
#Peachy 🍑 #Plum #Tier #Layered #CropTop #CrissCross 2 Way #Blouse & #Skirt #Set #Available & #InStock #Sizes #Small & #Medium Left Only #Shop With Us #Today For #Great #Quality #Beautiful #Pieces #Clothes #Shoes #Accessories #Jewelry & So Much More @falynnboutique #Philly #Boutique #Support #Satisfaction #Guaranteed #FaLynnBoutique #crisscross #beautiful #shop #falynnboutique #small #tier #philly #shoes #plum #peachy #skirt #medium #sizes #great #layered #accessories #set #today #quality #guaranteed #satisfaction #blouse #pieces #jewelry #available #support #boutique #clothes #croptop #instock
Macam nak grab sikit je dodol bahulu atau kacang bersalut tepung. Mcm best je sambil2 mengunyah tengok TV kan? Mula2 satu keping lama2 tak sedar dah 2-3 keping bahulu 3 sudu kacang dan 3 potong dodol. Sapa ada pernah mcm ni lebih balik mengaku 🤣Rancanglah pengambilan makanan anda dengan bijak demi mengekalkan kesihatan tubuh badan anda. . ✅1 biji 10g Bahulu mengandungi 40 KALORI. ✅1 sudu makan 10g Kacang Bersalut Tepung mengandungi 50 KALORI. ✅1 potong 20g Dodol mengandungi 70 KALORI. Sambil2 kita mengunyah tu kita kena be mindful terhadap benda yang kita akan makan dan berhati-hati. Penat je exercise tapi makan makanan berkalori tinggi. Jika kita teringin merasa pelbagai jenis hidangan sebetulnya ambil makanan yang pelbagai dalam kuantiti sedikit. Harap ia dapat membantu 💗 . #tipsdietraya #nadzfitness #nadzsquad #fattofitfromhome #drnadzonlinecoaching #detox #sihat #dietnow #plum #menudiet #loss #weight #nakkurus #monstalab #drnadzonlinecoaching #detox #nadzfitness #dietnow #fattofitfromhome #nadzsquad #plum #menudiet #loss #weight #monstalab #nakkurus #sihat #tipsdietraya
今年も採れたての梅を使った梅はちみつ漬が登場しました。 水で割っても炭酸で割っても、爽やかな味わいが楽しめます。 . #長坂養蜂場 #養蜂場 #静岡県 #浜松市 #三ヶ日 #天浜線 #浜名湖 #蜂蜜 #はちみつ漬 #ハチミツ漬 #梅はちみつ漬 #梅漬 #梅ドリンク #apiary #honeyshop #honey #honeypickles #plum #店舗と公式サイトで発売中 #静岡県 #梅漬 #養蜂場 #はちみつ漬 #honey #梅はちみつ漬 #plum #店舗と公式サイトで発売中 #天浜線 #三ヶ日 #浜松市 #ハチミツ漬 #蜂蜜 #浜名湖 #梅ドリンク #honeyshop #長坂養蜂場 #apiary #honeypickles
OPTRIMAX BUAH PLUM🍑  Dapat menurunkan berat badan 3-5 kg dalam 2 minggu! Tanpa efek samping 👌 . Kenapa?  Karena buah plum telah diakui oleh BPOM HALAL MUI FDA-BPOM INTERNATIONALLNYA  Buah plum terbentuk dari buah plum yang dikeringkan dan masih ada bijinya 👌 . Fungsi nya ⭕Detox sistem pencernaaan ⭕Menurunkan berat badan ⭕Mencegah kolesterol  Bukan serbuk dan bukan kapsul ! 👌👌 So.. tunggu apalagi buat kamu yang ingin kurus tapi binggung bagaimana caranya? Mending buruan di order!! Dan dapatkan PROMO DAN POTONGAN HARGA yang menarik dengan order melalui 📱Wa 081919875558  Line @vdd8197t pakai @ Instagram @dietplum_jelly @dietplum_jelly @dieplum_jelly . #diet #dietsehat #dietplumjelly #dietmurah #dietnow #jelly #plum #sehat #sehatinstan #kurus #menudiet #inginkurus #eat #foodporn #optrimax #dietmudah #5dayplan #optrimax5dayplan #sixpack  #dietenak #yummy #dietaman #kulinerpurwokerto #kulinerpurbalingga #kulinerkudus #kulinersemarang #readystockplum #plumpurwokerto #plumsemarang #dietplum #dietplumjelly #yummy #readystockplum #eat #dietplum #jelly #plum #dietaman #dietsehat #kurus #dietmudah #dietnow #optrimax5dayplan #kulinerpurwokerto #sehat #sixpack #plumpurwokerto #optrimax #dietenak #kulinersemarang #diet #sehatinstan #kulinerkudus #inginkurus #menudiet #5dayplan #plumsemarang #dietmurah #foodporn #kulinerpurbalingga
OPTRIMAX BUAH PLUM🍑  Dapat menurunkan berat badan 3-5 kg dalam 2 minggu! Tanpa efek samping 👌 . Kenapa?  Karena buah plum telah diakui oleh BPOM HALAL MUI FDA-BPOM INTERNATIONALLNYA  Buah plum terbentuk dari buah plum yang dikeringkan dan masih ada bijinya 👌 . Fungsi nya ⭕Detox sistem pencernaaan ⭕Menurunkan berat badan ⭕Mencegah kolesterol  Bukan serbuk dan bukan kapsul ! 👌👌 So.. tunggu apalagi buat kamu yang ingin kurus tapi binggung bagaimana caranya? Mending buruan di order!! Dan dapatkan PROMO DAN POTONGAN HARGA yang menarik dengan order melalui 📱Wa 081919875558  Line @vdd8197t pakai @ Instagram @dietplum_jelly @dietplum_jelly @dieplum_jelly . #diet #dietsehat #dietplumjelly #dietmurah #dietnow #jelly #plum #sehat #sehatinstan #kurus #menudiet #inginkurus #eat #foodporn #optrimax #dietmudah #5dayplan #optrimax5dayplan #sixpack  #dietenak #yummy #dietaman #kulinerpurwokerto #kulinerpurbalingga #kulinerkudus #kulinersemarang #readystockplum #plumpurwokerto #plumsemarang #dietplum #dietplumjelly #yummy #readystockplum #eat #dietplum #jelly #plum #dietaman #dietsehat #kurus #dietmudah #dietnow #optrimax5dayplan #kulinerpurwokerto #sehat #sixpack #plumpurwokerto #optrimax #dietenak #kulinersemarang #diet #sehatinstan #kulinerkudus #inginkurus #menudiet #5dayplan #plumsemarang #dietmurah #foodporn #kulinerpurbalingga
OPTRIMAX BUAH PLUM🍑  Dapat menurunkan berat badan 3-5 kg dalam 2 minggu! Tanpa efek samping 👌 . Kenapa?  Karena buah plum telah diakui oleh BPOM HALAL MUI FDA-BPOM INTERNATIONALLNYA  Buah plum terbentuk dari buah plum yang dikeringkan dan masih ada bijinya 👌 . Fungsi nya ⭕Detox sistem pencernaaan ⭕Menurunkan berat badan ⭕Mencegah kolesterol  Bukan serbuk dan bukan kapsul ! 👌👌 So.. tunggu apalagi buat kamu yang ingin kurus tapi binggung bagaimana caranya? Mending buruan di order!! Dan dapatkan PROMO DAN POTONGAN HARGA yang menarik dengan order melalui 📱Wa 081919875558  Line @vdd8197t pakai @ Instagram @dietplum_jelly @dietplum_jelly @dieplum_jelly . #diet #dietsehat #dietplumjelly #dietmurah #dietnow #jelly #plum #sehat #sehatinstan #kurus #menudiet #inginkurus #eat #foodporn #optrimax #dietmudah #5dayplan #optrimax5dayplan #sixpack  #dietenak #yummy #dietaman #kulinerpurwokerto #kulinerpurbalingga #kulinerkudus #kulinersemarang #readystockplum #plumpurwokerto #plumsemarang #dietplum #dietplumjelly #yummy #readystockplum #eat #dietplum #jelly #plum #dietaman #dietsehat #kurus #dietmudah #dietnow #optrimax5dayplan #kulinerpurwokerto #sehat #sixpack #plumpurwokerto #optrimax #dietenak #kulinersemarang #diet #sehatinstan #kulinerkudus #inginkurus #menudiet #5dayplan #plumsemarang #dietmurah #foodporn #kulinerpurbalingga
おはようございます︎︎︎︎︎☺︎♡ . 先日ゎ暗い内容の更新にもかかわらず コメントありがとうございました·͜·ೢ ⋆* . #藤枝 って言ってたから心配したよー! って、連絡してくれた方達がいて嬉しかったです♡ . 少しでも早く平和な世の中になりますように…‪‪´・ω・` . . そんな昨日ゎご近所さんに#プラム ?すもも?をいただきましたヽ○´3`ノ . #フルーツ 大好きだから嬉しいー! こゆ、ご近所付き合いってほっこりします♡ . 折り返しの#木曜日 もがんばりましょー‎•-•و✧ . . #ご近所さんから#ありがとう#いただきもの#果物#プラム#フルーツ#嬉しい#3児ママ#女の子ママ#男の子ママ#静岡#藤枝市#同居#田舎#PLUM#🍑 #静岡 #藤枝市 #同居 #果物 #女の子ママ #🍑 #プラム #いただきもの #plum #フルーツ #藤枝 #男の子ママ #嬉しい #木曜日 #ありがとう #3児ママ #田舎 #ご近所さんから
OPTRIMAX BUAH PLUM🍑  Dapat menurunkan berat badan 3-5 kg dalam 2 minggu! Tanpa efek samping 👌 . Kenapa?  Karena buah plum telah diakui oleh BPOM HALAL MUI FDA-BPOM INTERNATIONALLNYA  Buah plum terbentuk dari buah plum yang dikeringkan dan masih ada bijinya 👌 . Fungsi nya ⭕Detox sistem pencernaaan ⭕Menurunkan berat badan ⭕Mencegah kolesterol  Bukan serbuk dan bukan kapsul ! 👌👌 So.. tunggu apalagi buat kamu yang ingin kurus tapi binggung bagaimana caranya? Mending buruan di order!! Dan dapatkan PROMO DAN POTONGAN HARGA yang menarik dengan order melalui 📱Wa 082340380231  Line @vdd8197t pakai @ Instagram @dietplum_jelly @dietplum_jelly @dieplum_jelly . #diet #dietsehat #dietplumjelly #dietmurah #dietnow #jelly #plum #sehat #sehatinstan #kurus #menudiet #inginkurus #eat #foodporn #optrimax #dietmudah #5dayplan #optrimax5dayplan #sixpack  #dietenak #yummy #dietaman #kulinerpurwokerto #kulinerpurbalingga #kulinerkudus #kulinersemarang #readystockplum #plumpurwokerto #plumsemarang #dietplum #dietplumjelly #yummy #readystockplum #eat #dietplum #jelly #plum #dietaman #dietsehat #kurus #dietmudah #dietnow #optrimax5dayplan #kulinerpurwokerto #sehat #sixpack #plumpurwokerto #optrimax #dietenak #kulinersemarang #diet #sehatinstan #kulinerkudus #inginkurus #menudiet #5dayplan #plumsemarang #dietmurah #foodporn #kulinerpurbalingga
Echeveria Black Prince- What may seem like black tips are actually a very deep purplish plum . The more sun and heat the darker the leaves get. Can’t wait to see her bloom in the fall and winter months! . . . . . . . #echeveria #echevierialover #echeverias #succulent #succulents #succulentgarden #plants #plant #outdoors #outdoorliving #pot #pottery #blackprince #black #prince #purple #plum #green #succulent #echeveria #prince #outdoorliving #pot #blackprince #purple #plum #plant #succulentgarden #echeverias #green #succulents #outdoors #echevierialover #black #pottery #plants
梅仕事 梅コンポート 梅ジャム 梅味噌 たくさんできました💕 楽しみは続きます。 午後から晴れの予報☀️ 良い1日を💫✨✨ Buon pomeriggio #梅 #梅仕事 #梅コンポート #梅ジャム #梅味噌 #手作り #丁寧な暮らし #丁寧な生活 #楽しみ #plum #Plum_compote #Plum_jam #Plum_miso #Hand_made_cooking #japan #丁寧な生活 #手作り #梅 #plum_jam #梅ジャム #梅コンポート #japan #plum #plum_miso #hand_made_cooking #丁寧な暮らし #楽しみ #梅味噌 #plum_compote #梅仕事

social media share